Tippek a forróbb szexért

Az intimitás sok családban problémát okoz, főleg, ha a felek különböző személyiséggel rendelkeznek, és nem tudják megbeszélni a különbségeket és az elvárásokat. A kutatások azt bizonyítják, hogy egy kapcsolat gyenge pontja a szex és a pénz szokott lenni, amiből az egyik biztosan orvosolható.

A megélhetési kérdések más témába tartoznak, úgyhogy mi az előbbivel foglalkozunk.

Beszéljünk, beszéljünk

A nyílt és őszinte beszélgetések segítenek abban, hogy jobban megértsük a hálószobánk működését, így a lángoló szerelem nem mulandó emlék lesz. Ma kétféle ember létezik, az egyik csendben próbálja megoldani a problémáit, a másik pedig megállás nélkül beszél és magyaráz. Sajnos az egyik sem jó, és ha ketten egy párt alkotnak, akkor még nagyobb katasztrófához szokott vezetni.

A csendes ember akkor sem szokott szólni, ha egy pózt nem szeret, vagy valami fájdalmat okoz neki. Ezzel szemben a másik fél megállás nélkül magyaráz, miközben úgy érzi, hogy a társa nem nyílik meg előtte. Ha meg akarjuk oldani az ilyen jellegű feszültségeket, akkor tudnunk kell, hogy mi és a párunk melyik típusba tartozik. Ha ezt sikerült beazonosítani, akkor a személyiség szerint tudjuk kezelni a helyzetet.

Nincs gondolatolvasás

Gyakori probléma szokott lenni, hogy elvárjuk a másiktól a gondolatolvasást, ez azonban csak a filmekben működik. Már a kapcsolat elején mondjuk el nyíltan, hogy mit szeretünk, milyen pózokat vállalunk be, és mondjuk el azt, hogy mit nem vagyunk hajlandóak megcsinálni. Ha ez még időben kiderül, akkor a másiknak megadjuk az esélyt a döntésre. Amennyiben szüksége van ezekre a dolgokra, muszáj lesz valaki mást keresni.

Innentől kezdve jöhetnek a tettek. A nyílt beszéd nagy súlyt vesz le a vállunkról, ami kevesebb stresszhez vezet, úgyhogy mindenki kiélheti magát. Ha egyik fél sem retteg a saját érzéseitől, akkor a komolyabb egészségügyi problémák, mint például az impotencia is elkerülhető. Az a legjobb, ha közösen választunk egy napot, és azt csak egymásnak szenteljük. Ha pedig kevesebb a szabadidőnk, akkor napközben is figyeljünk a másikra.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

Írd le a választ: