A szerelem jókor jön – vagy a legjobbkor

Egy bizonyos kort elérve, jó néhány kiábránduláson és szakításon túl gyakran előfordul, hogy az ember hitét veszti, és biztosra veszi, hogy őt már nem éri el a szerelem.

Sokan feltesszük maguknak a kérdést, hogy vajon mitől függ, ki mikor találja meg a szerelmét, és mi befolyásolja azt, hogy párunk egy életre velünk marad, vagy idővel kénytelenek leszünk búcsút mondani egymásnak.

Vannak, akik megelégszenek azzal, hogy valaki – bárki – mellettük áll és él, mások azonban nem adják alább – ők csak azzal érik be, aki tökéletes, igazi, mély érzelmeket vált ki belőlük – és azt is fontosan tartják, hogy ez az érzés kölcsönös legyen.

A szerelem örök – vagy múlandó

Fiatalon általában biztosak vagyunk abban, hogy ha megleljük a szerelmet, akkor az érzés, valamint az ember, akivel ez kölcsönös, elkísér minket életünk végéig. A házasság szent kötelékében azonban sok minden változhat – rengeteg pár számol be arról, hogy a vad, buja, lángoló szerelem eltűnt az életükből, azonban azt felváltotta egy annál sokkal erősebb kötelék, ami ugyanúgy jelenti a mély érzelmeket, az elköteleződést, a másikra való odafigyelést, a boldog pillanatok összességét, a törődést és a beteljesült szerelmet.

Egyaránt pár- és személyiségfüggő, hogy az évek múlásával melyik párnál mi történik, és hogyan alakul át a szerelmi életük. Nem kell siettetni semmit, a legfontosabb az, hogy az évek múlásával is őszinték legyünk magunkhoz, valamint a párunkhoz, legyünk nyitottak és megértőek, ha a másik problémákkal küszködik, esetleg ha kapcsolatunk hullámvölgybe kerül.

Megfelelő hozzáállással a legtöbb nehézség együtt megoldható, a nézeteltérések orvosolhatók, a konfliktusok pedig kezelhetők.

Renden lenni fizikai síkon is

A szorongás, a stressz, a megfelelni akarás, a túlzott elvárások mind befolyásolhatják szerelmi életünket.

Amennyiben az említett tünetek potenciazavar formájában csapódnak le nálunk, fontos, hogy ne bagatellizáljuk el a problémát, és amennyiben a természetes, vény nélkül kapható készítmények, valamint megoldások nem hozzák meg rövid időn belül a várt hatást, ne habozzunk felkeresni kezelőorvosunkat, hogy szakértelmével és empátiájával utat mutasson nekünk, hogy újra ismét önmagunk lehessünk – szerelmi és hétköznapi életünkben egyaránt.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

Írd le a választ: