Jönnek az Apple újdonságai: iPhone 6, okosóra, Apple Pay

Az Apple cég rajongói számára örvendetes hír, hogy már nem kell sokat aludni, és megkaparinthatják az almás vállalat legújabb készülékét, a 6-os iPhone-t. Más újdonságok is vannak a világ egyik legismertebb cégének háza táján, de természetesen a cégnél most az az egyik kulcskérdés, hogy képesek lesznek-e túlszárnyalni a korábbi vásárlásokat az új iPhone-nal.

Két mobilt is piacra dob az Apple, a sima iPhone 6 mellett az iPhone 6 Plust is meg lehet majd szerezni, a nagyobb kijelzővel rendelkező modell nagyjából 100 dollárral lesz drágább. Az új iPhone készülékekkel lehetőség lesz mobilfizetést intézni, a termináloknál már az új okostelefonnal is lehetséges lesz a fizetés. Ennek a lehetőségnek már nevet is adtak, Apple Payre keresztelték a fizetési lehetőséget.

Íme az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus

Bemutatta a cég az okosórát is, egyből két készülékkel indítottak. Az Apple Watch névre keresztelt eszközök kizárólag majd iPhone-nal együtt fognak működni. A rajongóknak azonban még várniuk kell egy darabig, hogy a csuklójukon viselhessék a legújabb Apple kütyüt, ugyanis csak jövőre kerülnek az órák a boltok polcaira, darabját 349 dollártól tudják majd elérni a vevők. Kérdéses lehet, hogy a Watchok hatására átcsábulnak-e más ügyfelek az Apple-hez, vagy inkább az iPhone tulajok fognak invesztálni az új termékbe.

A bejelentések hatására az Apple részvények ingadozásba kezdtek. Az iPhone bejelentéseknél felfelé indultak a részvényárak, az Apple Paynél érte el a napi csúcsot, aztán az okosórák bejelentésekor mélyrepülésbe kezdett, végül azért pluszon zártak.

A technikai újításokat most kezdik el majd elemezni a szakértők, az új iPhone megjelenéséig pedig biztosan naponta fognak új hírek, elemzések napvilágra kerülni.

Már csak néhány napot kell aludni, hogy megkaphassuk az új iPhone 6-ot

Már csak néhány napot kell aludni, hogy megkaphassuk az új iPhone 6-ot

Évek – szériák – óta óriási őrület van az Apple termékek körül, különösen a mobiltelefonnak van több tízmilliós rajongótábora. Ezeknek a vásárlóknak a java része márkahű, soha semmi nem tántorítja el őket az Apple-től, ráadásul még sok-sok órát, napot képesek ácsorgással, várakozással tölteni, hogy az elsők között juthassanak hozzá az első új szériás darabokhoz.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

1 hozzászólás

  1. Huha szerint:

    Na most aztán a nagyokosok rohannak a boltokba és 3 napig sorban állnak, hogy hitelre megvehessék a több százezres telefont csak azért, hogy menők lehessenek vele 😀

Hozzászólás írása

Írd le a választ: