Tedd jobbá a szexet – tanácsok férfiaknak

A férfiak többsége nagyon korán kezdi az erotikus filmek nézését, ami téves képet alakít ki a szexuális együttlétekről. A filmekben és a sorozatokban is úgy állítják be őket, mint akiknek azonnal készen kell állniuk a behatolásra, és pár perc alatt hozniuk kell a merevedést.

A hímvesszőnek nemcsak méretesnek, hanem keménynek és megbízhatónak kell lennie, ami a nőnek szinte azonnali gyönyört okoz. Ez a macsóság már fiatalkorban kialakul az emberben, és utána az egész életét úgy éli le, hogy a filmben látott jelenetekhez hasonlítja önmagát.

A valóságban azonban egészen máshogy mennek a dolgok, a hímvesszők nem olyan nagyok, az embernek néha erekciós problémája van, és a nő sem fog elmenni a behatolás pillanatában. A valóságban a férfinak egyáltalán nem mindegy, hogy hol és mikor szeretkezhet a barátnőjével, és nem kell neki három másodperc alatt merevednie sem. Éppen ezért, amikor valaki először tapasztalja, hogy bizony nem úgy működnek a dolgok, ahogy a filmekben meg vannak írva, akkor teljes mértékben veszítenek az önbizalmukból.

Nagyon fontos az előjáték

Ha a férfi ki akarja elégíteni a nőt, akkor muszáj koncentrálnia az előjátékra. Nincs annál rosszabb, mint amikor az urak csak arra tudnak gondolni, hogy mikor jön már az ő részük, a hölgyek pedig még tovább bírják. Ez megnehezíti a kapcsolatot, mivel egy állandó stresszt varázsol kettejük közé, és minden egyes együttlét félelemmel és hatalmas elvárásokkal fog indulni. Amikor a férfiak túljutnak egy nehezebb időszakon, akkor elkövetik azt a hibát, hogy sietnek.

Azonnal akarják a nőt, miközben a hölgyeknek sokkal több időre van szükségük. Sokkal jobb, ha minden úr használja a kezét és a száját is, mivel így bebiztosítják a másik örömét, és akkor végre saját magukra koncentrálhatnak.

Ha hosszabb ideje van együtt a pár, akkor a vágy nem biztos, hogy ugyanolyan gyorsan érkezik, mint az első hónapokban. Ilyenkor a megoldást az új dolgok kipróbálása jelenti, ami megszünteti azt az unalmas rutint. Vannak új helyszínek, új pózok és akár új játékok is.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

Írd le a választ: