Időt és energiát is megtakarít a robotporszívó

A robotporszívóknak igen nagy hasznát vehetjük a mindennapokban, számos előnye van egy ilyen eszköznek. Például az, hogy ezek a porszívók képesek magukat beprogramozni és olyan helyeket is tisztán tartani, amit kézi porszívóval nagyon nehéz lenne, eljutnak a bútorok alá, a sarkokhoz és akár a lépcsőkön is tudnak tisztítani.

– derül ki az Urban Matter cikkéből.

Idő és zaj

A robotporszívókkal időt is meg lehet takarítani, és míg a hagyományos porszívók igen zajosan működnek, a robotporszívók csendesen dolgoznak. Ez azért is fontos, mert egyes háziállatok félnek a hangos zajoktól és időre van szükségük ahhoz, hogy ezekhez alkalmazkodjanak.

Akinek háziállata van, érdemes olyan robotporszívót választania, ami háziállatszőr funkcióval is rendelkezik. A robotporszívókban légszűrők vannak, melyek tisztább levegőt biztosítanak, amit belélegezhetünk, amikor otthon vagyunk. Nagy előny, hogy könnyebb a használatuk, mint a hagyományos porszívóké, nem kell cipelni őket, nem kell dolgozni velük.

Elég csak egy gombnyomás és a készülék már el is végzi helyettünk a takarítási feladatokat.

Porszívók távirányítással

Ehhez pedig olykor fel sem kell kelnünk a kanapéról. Elég, ha csak megnyomunk egy gombot a távirányítón. Akár eredeti (gyári) porszívó távirányítót, akár utángyártottat használunk, kényelmessé válik a takarítás is.

A robotporszívók mellett az életünk sok más területén is jelen vannak ezek a távirányítók és egy idő után érdemes elgondolkodni azon, hogy olyan eszközt használjunk, amivel egyszerre több készüléket is tudunk vezérelni. Ezt kínálják az univerzális távirányítók, melyekkel lehetségessé válik például az, hogy a tévét és a klímát is egyetlen eszközzel vezéreljük.

A távirányítók jelentősen kényelmesebbé, komfortosabbá tehetik a mindennapjainkat, sok háztartási eszközt tudunk ezek segítségével vezérelni. Tévét, klímát, robotporszívót, garázskaput, házimozi-rendszert. Az univerzális távirányítókkal pedig okos-eszközeink vezérlését is egy kézben tarthatjuk.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

Írd le a választ: