A könnyűszerkezetes házak előnyei

Számos előnye van a könnyűszerkezetes házaknak – kezdve a költséghatékonyságtól egész a sokoldalúságig. Nagy előny a gyors építés, a tartósság és a környezetbarát építési módszerek.

– hívja fel a figyelmet a frameclad.com.

A könnyű acélvázszerkezetek könnyebben szállíthatók az építkezésekre, ez egy igen költséghatékony megoldás. Megfizethető anyagot és építési módszert kínál ez a szerkezet, miközben biztosítja azt is, hogy a végtermék kiváló minőségű legyen. Az építési idő csökkenésével még több költséget takaríthatunk meg. Nem is beszélve a tartósságról, és arról, hogy az acél újrahasznosítható.

Kezdjük is a gyorsasággal: a könnyű acélvázak használatával gyorsabb lesz a folyamat. Az előre gyártott acélszerkezetek megkönnyítik tehát az építkezést, hisz használatra készen érkeznek a helyszínre. Az építkezés jelentőségen felgyorsítható, még a nagyobb projekteket is gyorsabban be lehet fejezni. Nincs szükség arra, hogy a helyszínen mérni és vágni keljen ezeket az elemeket. Az előregyártott elemek méretpontosak, így több idő marad a többi munkálatra.

Nagy előnye a tartósság, az acél nagyon kevés karbantartást igényel, az acélszerkezetek ellenállnak az időjárási körülményeknek, a szélnek, és a földrengésekkel, tűzzel szemben is ellenállóbbak. Emellett sokoldalúak is egyben, az acél ugyanis bármilyen formára alakítható és az építés során sokféleképpen felhasználható.

Tartóssáságnak köszönhetően minden típusú épülethez alkalmas, laklóházakhoz és kereskedelmi vagy ipari épületekhez egyaránt. Emellett környezetbarát technológia is, az acél a világ legtöbbször újrahasznosított terméke.

Azonban az sem mindegy, hogy az acélszerkezetre milyen falazat kerül. Innovatív, környezetbarát és energiahatékony megoldást kínál a VarioSIP, ami magnéziumoxid falakat és köztük PIR-habot tartalmaz, igazán kiváló tulajdonságokkal. Az építkezésnél fontos, hogy hosszú távon gondolkodjunk és olyan megoldásokat keressünk, melyek magas minőséget és tartósságot képviselnek.

Ez a technológia is ezt kínálja, kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal, mindezt környezetbarát módon, káros anyagoktól mentesen és rövidebb építési idővel számolva.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

Írd le a választ: