Vonzó férfi tulajdonságok, amelyekért megőrülnek a nők

Az első találkozáskor a nők a férfiakhoz hasonlóan, főleg a külsőre koncentrálnak. Majd próbálják feltérképezni, milyen tulajdonságokkal rendelkezik a kiszemelt pasi. Cikkünkben 10 olyan férfi jellemvonást mutatunk be, amelyekért rajonganak a nők.

Kedves és udvarias

Tudjuk, hogy a lovagok kora régen leáldozott, de azért némi udvariasság a mai hölgyeket is megilleti. A nők a gáláns és jómodorú pasikban a gondoskodó társat látják. A törődés pedig különösen fontos a kapcsolatokban. Majdnem annyira, mint a másik iránti tisztelet.

Kapcsolat tuning: tipp

Jól tud beszélni

Nem szónoki képességeket várnak el a hölgyek a férfiaktól, csak kellemes és kötetlen beszélgetéseket. Nincs is annál rosszabb, ha egy pasinak semmiről sincs véleménye. Rögtön beindul a vészjelzés a nőkben. Vajon elég intelligens a férfi? Ha igen, akkor mégis miért nem akar beszélgetni? Persze túlzásokba sem szabad esni! A nők menekülnek a szószátyár pasasoktól is. Nárcisztikusan hat, ha egy férfi folymatosan csak magáról beszél, esetleg fényezi is a saját életét.

Szeret enni

Meglepő lehet, de a hölgyek nagyon is kedvelik azokat a férfiakat, akik szeretnek enni. Főzni a pasinak és végignézni, ahogy mindent elpusztít a tányéron, nagy örömet jelent a nőknek. A legnagyobb elismerés pedig: Anyám sem csinálta volna jobban!

Állatbarát

Ehhez kapcsolódóan már tanulmányokat is végeztek. Nőket kérdeztek meg arról, mennyire jönnek be nekik az állatbarát pasik. A hölgyek többsége pozitív választ adott. Az állatokat kedvelő férfiakat gondoskodónak látják, akikkel akár hosszabb távú kapcsolatot is kialakítanának. Ráadásul az állatokért érzett felelősségük miatt kiváló apa jelölteknek is tartják ezeket a férfiakat.

Vicces

A nők számára fontos a kiegyensúlyozott humor, mivel a vidámság az élet fűszere. Minden hölgy szereti, ha a szerelme időről-időre mosolyt csal az arcára. A durva és nyers vicceket azonban csak kevés nő csípi.

Kezdeményező

A nők kedvelik az olyan férfiakat, akik pontosan tudják, hogy mit akarnak, és nem a párjuktól várják az instrukciókat. Ez nem csak a testi kapcsolatoknál van így, hanem az élet minden területén. A határozatlan pasiknak sokkal kevesebb esélyük van a hölgyeknél.

Jól használja a testbeszédet

Nem túl szimpatikus az a férfi, aki cölöpként viselkedik. A nők vonzódnak az olyan pasikhoz, akik a testükkel is tudnak kommunikálni, és képesek megfelelően gesztikulálni. Ezalatt persze nem az össze-vissza hadonászást kell érteni, mert az inkább visszataszító.

Családcentrikus

Nem baj, ha a férfi sokat beszél a családjáról és arról, honnan származik. Ez ugyanis a családcentrikusságot sugározza a nők felé. A hölgyek pedig ösztönösen is keresik a hosszan tartó kapcsolatokat. Már a kislányok is arról álmodoznak, hogy milyen lesz az esküvőjük a szőke herceggel.

A legtöbb nő előbb, vagy utóbb, de családot szeretne alapítani, ezért eleve olyan férfit keresnek, aki később ebben partner lehet.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

Írd le a választ: