Vízi élmények a kertünkben

Manapság már rengeteg embernek van medencéje. Hasznos és esztétikus kiegészítője a kertnek, így könnyebben elviselhetőek a tikkasztó nyári napok. Számtalan eszköz és berendezés létezik, amivel még különlegesebbé vagy élvezetesebbé tehetjük a pancsolásokat a magunk vagy a gyermekeink számára.

Nem kell aggódnunk, ha a medence építésénél nem gondoltunk mindenre, vagy épp nem engedhettük meg magunknak. A legtöbb berendezés utólag beépíthető változatban is kapható, legyen szó vízköpőről, ellenáramoltatóról, vagy csúszdáról. Ezek mind beszerezhetők a premiummedence.hu oldalon.

Ha a kertünk mérete nem tette lehetővé a nagy medence beszerzését, és be kellett érnünk egy szerényebb méretűvel, de mégis úszni szeretnénk benne, nem kell erről is lemondanunk. Egyszerűen egy ellenáramoltatóra lesz szükségünk, mellyel irányítani tudjuk a víz áramlását. Az építésnél is beszerelhetünk egy ilyen készüléket, de utólag is pótolhatjuk. A zsebünkbe sem szükséges mélyen belenyúlnunk, hiszen léteznek minimális befektetést igénylő változatok, de ha a pénztárcánk engedi, találhatunk luxuskategóriás darabokat is.

Hogy varázsoljuk medencénket luxusoázissá? 

Attól, hogy a medencénk a kertben van és nem egy strandon vagy egy szálloda udvarában, még nem kell lemondanunk a luxus élményéről. A víz alatti világításról halogén vagy LED izzókkal gondoskodhatunk, amik már energiatakarékos változatban is elérhetők, így ritkábban kell őket cserélni. Az izzók általában fehér színűek, de más színt is választhatunk igényeinknek megfelelően. A gyerekek szórakozásáról csúszdával vagy ugródeszkával, a biztonságukról kapaszkodókkal, valamint korlátokkal gondoskodhatunk.

A medencében kialakíthatunk napozót vagy akár padot is, sőt levegőbefúvókkal pezsgőfürdővé is változtathatjuk ezt a részt. Még különlegesebbé varázsolhatjuk a pihenésünket egy nyakzuhany beépítésével. Különböző méretekbe és színben kapható, így megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Mindegy, hogy kalandot és szórakozást vagy nyugalmat és pihenést keresünk a medencében, a megfelelő berendezések beszerzésével valóra válthatjuk legkülönlegesebb igényeinket is.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

Írd le a választ: