Nem csak a gólyák és a fecskék költöznek el ősszel és tavasszal

Talán különösen hangzik, de valamiért az őszi és a tavaszi szezon az, amikor a leginkább megnő a költözési kedv. Vajon miért van ez így? Lehet, csak azért mert nem szeretünk a hideg téli, havas időjárásban kimozdulni és új otthon után nézni, a nyarat pedig inkább pihenéssel töltenénk és nyaralással mintsem dobozokból éljünk napokig, hetekig, még a költöztetők el nem szállítják az új lakásunkba?!

Ha eljön az ősz, megszaporodnak a telefon hívások a költöztetőknél

Ősszel indul az iskola és a legtöbb főiskola, egyetem októberben nyitja meg kapuit. A diákok pedig ekkor költöznek el legszívesebben új városba, ahol tanulmányaikat folytathatják. Van aki csak egy táskát visz magával, van aki kis lakást vagy házat bérel, akár közösen barátaival vagy párjával és úgy vág neki az új iskolaévnek. Az ősz tehát jellemzően a fiatal költözők időszaka, akik általában még szülői segítséggel röppennek ki a családi otthonból, hogy egy új világ tárulhasson eléjük.

Nem csak a gólyák és a fecskék költöznek el ősszel és tavasszal

Nem csak a gólyák és a fecskék költöznek el ősszel és tavasszal

A tavaszi fáradság sem tartja vissza a költözni vágyókat!

Az év többi részétől valamivel többen szoktak munkahelyet váltani az év eleje után. Talán az év végén jövünk rá, hogy nem vagyunk megelégedve jelenlegi munka helyünkkel vagy életünkkel esetleg egy újévi fogadalomként fogalmazódott meg bennünk, hogy elköltöznénk és másik városban keresnénk új lehetőségeket de tavaszra általában beérnek ezek a gondolatok. Az év elején lázas munkahely keresést követően, számos állásinterjú után, új albérletet felkutatva, végül tárcsázzuk majd mi is a költöztetőket, hogy életünk egy új szakaszát kezdhessük meg új otthonunkban.

Támogató: http://www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu/

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

Írd le a választ: