Hasznos és bizonyított szerelem- és szextippek, amelyeket a tudomány is bizonyított már

A tudomány bizonyos ágazatai már évtizedek óta azon fáradoznak, hogy a szexuális életünket is megfejthessük és tökéletesíthessük általa. Ez néha meglepő, olykor pedig vicces eredményeket, illetve kijelentéseket is szülhet, ellenben a tudománnyal vitatkozni soha, semmilyen formában sem szabad. Az alábbiakban éppen ezért összegyűjtöttünk néhány bizonyított szerelem- és szextippet!

1. Zokniban jobb az orgazmus

Egy holland kutatócsoport mutatta ki kísérletekkel és kérdőívek segítségével, hogy szex közben igenis érdemes zoknit viselnünk, bármennyire is lelombozó ez sokak szerint. A melegebb lábakkal ugyanis a kutatók szerint sokkal előbb jutunk el a csúcsra, és lényegesen nagyobb orgazmus is vár ránk, ezáltal komolyabb esélyünk van zokniban, mint zokni nélkül.

2. Morcosan jobb

Egyes vizsgálatok bizonyították, hogy azok a férfiak sokkal vonzóbbak és sokkal jobbak is az ágyban, akik az állandó mosolygás helyett komolyabbak vagy morcosabb arcot vágnak. A férfiak pedig éppen inkább a mosolyokat szeretik a nőkben.

3. A napfénytől jobban áll

Ha esetleg problémánk lenne a potenciánkkal, érdemes különféle gyógyszerek helyett a napsugarakban megoldást keresni, a napfényben lévő D-vitamin ugyanis jelentős mértékben képes megnövelni a tesztoszteron szintjét, ezáltal a szex iránti vágyat is fokozza, sőt a merevedés mértékére szintén pozitív hatást gyakorol. Érdemes tehát a férfiaknak is napozniuk néha!

Hasznos és bizonyított szerelem- és szextippek, amelyeket a tudomány is bizonyított már

Hasznos és bizonyított szerelem- és szextippek, amelyeket a tudomány is bizonyított már

4. Nem kell nagy esküvő

Statisztikák igazolják, hogy azok a párok, akik rengeteg pénzt elszórnak a fényűző esküvőre, esetleg az eljegyzésre, sokkal rövidebb ideig maradnak együtt, mint azok az emberek, akik visszafogottabb körülmények között házasodtak, sőt mi több, a szexuális együttléteik mennyisége is jelentéktelenebb.

5. A barna a legjobb

Egy 2011-ben bemutatott tanulmányból kiderült, hogy a férfiak szerint a barna hajú nők a legintelligensebbek és legvonzóbbak, ezen felül pedig lényegesen elérhetőbbek, illetve megközelíthetőbbek is, mint a szőke, fekete vagy vörös hajú lányok.

6. A csókban az igazság

A tudomány jelenlegi állása, illetve az ezzel kapcsolatos statisztikák szerint minél többet csókolózik egymással egy pár, annál hosszabb ideig tart majd a kapcsolatuk. Érdekesség, hogy bár ezek után azt hihetnénk, a szex mennyisége is ilyen meghatározó, összességében azonban a statisztikák szerint ez egyáltalán nincs így, a szexuális együttlétek mennyiségének nincs befolyása erre.

7. A jól választott parfüm

Szintén statisztikákkal bizonyított, hogy a nők egy nagyon jelentős része egyáltalán nem kedveli, hogy párjuk parfümje hasonlít egy olyan illatra, ami valamelyik rokonukra, főként édesapjukra emlékezteti őket, ha ugyanis ismerős illatot éreznek, hajlamosak negatívabban hozzáállni a másik félhez. Ugyanez viszont már nem igaz a férfiakra, akiket nem zavarja, ha párjuk olyan illatot permetez magára, ami például édesanyjukra vagy volt párjukra emlékezteti őket.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

Írd le a választ: