A viktoriánus Londonba repít minket az Assassin’s Creed-sorozat következő része

A Ubisoft bejelentette a népszerű Assassin’s Creed-sorozat következő epizódját, amelynek keretein belül ismét új helyszín, új főszereplők és egy vadonatúj történelmi kor, az ipari forradalom vár ránk. Az Assassin’s Creed Syndicate címet kapott legújabb epizód várhatóan még idén októberben felkerülhet a boltok polcaira PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, az alapkiadások mellett pedig rengeteg gyűjtői kiadványra számíthatnak a rajongók.

Irány London!

A játék pontosan 1868-ban, avagy az ipari forradalom idején játszódik, tehát egyenesen a viktoriánus kori Londonba repülhetünk majd el, ahol a számtalan új találmánynak, a gőzképeknek, az elektromosságnak és egyebeknek hála a társadalmi rétegek közötti különbségek még inkább kiéleződtek. A munkásosztály így elszegényedett, a középosztály szinte teljesen eltűnt, a gazdag réteg pedig felemelkedett. Ebben a helyzetben a szegény réteg elkezdett szindikátusokba, kisebb csoportokba tömörödni annak érdekében, hogy egyáltalán túléljék a helyzetet, de a színen hamarosan feltűnik az Orgyilkosok Testvérisége annak érdekében, hogy megoldást és megváltást kínáljanak számukra. Ők ugyanis tudnak valamit, amit az emberek még nem: a gazdagok képében, és a háttérben ősi ellenségeik, a Templomosok gondoskodtak arról, hogy a népet teljesen kizsigerelhessék.

Assassin’s Creed Syndicate - Megjelenés 2015. október 23-án: a viktoriánus Londonba repít el minket a következő epizód

Assassin’s Creed Syndicate – Megjelenés 2015. október 23-án

Noha csak alig hetven évvel járunk azt követően, hogy az előző epizód, avagy az Assassin’s Creed Unity eseményei, illetve a francia forradalom történt volna,a világban mégis akkora változások álltak be, hogy az alapvetően rányomja majd a bélyegét a játékmenetre. Az utcákon megjelennek a különféle bűnbandák, az általunk is elköthető lovas kocsik pedig forgalmi dugókat okozhatnak, mindeközben pedig meghonosodnak a modern lőfegyverek is, amelyek sokkal pergősebbé teszik a harcokat. Az Assassin’s Creed Syndicate lehetőséget ad majd számunkra, hogy szabadon felfedezhessük a viktoriánus kori Londont, amelynek területe négyszer lesz nagyobb, mint a korábbi rész Párizsa, és ugyanúgy felvonultatja majd a brit főváros olyan ismert nevezetességeit, mint a Szent Pál Székesegyház vagy a Big Ben, amelyeket természetesen akkori formájukban tekinthetünk meg.

Változatlan játékmenet két főszereplővel

Az alkotás az alapvető játékmenet tekintetében nem változott, ergo ismét egy külső nézetes, főként az akciókra fókuszáló videojáték vár ránk, amelyben szabadon szaladgálhatunk London utcáin, a házak tetőin, hogy lecsapjunk áldozatainkra, és teljesíthessük a tonnányi küldetés.

Újdonság azonban, hogy az Assassin’s Creed Syndicate két főhőst is felvonultat, így egy ikerpárt Jacob és Evie Frye képében, akik között bármikor szabadon váltogathatunk majd a küldetések között, de inkább Jacob oldalán kalandozhatunk többet. Vele élhetjük át újra az orgyilkosok sajátos harcmodorát, ezáltal a rejtett pengés támadásokat, amelyek mellett főhősünk rendelkezik majd egy szigonnyal is, hogy szélvész gyorsasággal suhanhasson fel a tetőkre, és tűnhessen el a nyilvánosság elől.

Megjelenés október 23-án!

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

Írd le a választ: