A legújabb Xiaomi telefon: Redmi Note 9S

Bár nem telt el sok idő a Xiaomi csúcskategóriás telefonjainak a bemutatása óta, máris megérkezik az új Redmi Note 9S, ami hivatalosan is bemutatásra került Európában. Tavaly márciusban találkozhattunk a tervekkel, azonban most már ismerjük a globális verzióját.

A legszembetűnőbb a 6,67 colos képernyő és a hatalmas akkumulátor, amihez hozzá jön a 4 hátsó kamerája. Úgy tűnik, hogy újabb rivális lesz a középkategóriás telefonok között. A telefon szíve a Snapdragon 720G, ami 4 és 6 gigás belső memóriát kap.

A telefont 3 színben tudjuk beszerezni ezek: a kék, a fekete és fehér. Mindegyikhez nagy téglalap alakú modult kapunk, amely a hátsó kamerákat és a vakut tartalmazza. Most elhagyták a függőleges rögzítést, és az iPhone és legújabb Samsung telefonokhoz hasonlóan a szögletes alakot választották. A képernyőn elköszöntek az eddigi bevágástól és, mint egy csepp jelenik meg a 16 megapixeles szelfi kamera. A képernyő FHD+, és az első rész 90%-át elfoglalja, mivel viszonylag vékony kerettel rendelkezik.

A középkategória csúcsa

A hátoldalon és a képernyőn is Gorilla Glass 5-ös üveg védi a sérüléstől, amihez ujjlenyomat olvasót kapunk az oldalsó gombokon és mini jacket a zenehallgatáshoz. Ami igazán hívogató lehet, az az 5020 mAh akkumulátor, amely gyorstöltést támogat, így nem kell egész éjszaka töltenünk. A 48 megapixeles fő kamera megosztja a helyet a 8 megapixeles ultralátószöggel, az 5 megapixeles makró érzékelővel, és a 2 megapixeles mélységérzékelővel. Biztosak lehetünk benne, hogy a középkategóriában tökéletes versenytársa lesz a legnagyobb cégeknek.

A telefon Európában csak május 4-től kapható, azonban már tudjuk, hogy milyen lehetőségeink vannak. A legolcsóbb a 4 GB RAM és 64 GB memóriával rendelkezik, ami 200 eurótól indul. Másik lehetőség a 6 GB ram és 128 GB belső memóriát tartalmazó készülék, ami 250 eurótól lesz kapható. Mind a két készüléket választhatjuk a három színben, bár nagy esély van rá, hogy a legtöbben a kék lehetőség mellett tegyék le a voksukat, így szerezve elfogadható áron különleges telefont.

Itt tudod megrendelni: Xiaomi Redmi Note 9S

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

Írd le a választ: